Fagerhultcupen 2018 blev riktigt lyckad

Då kan vi summera Fagerhultcupen anno 2018. Det blev en riktigt trevlig fyrmannatillställning med 49 deltagande lag från 11 olika klubbar i Västsvenska och Sydsvenska distrikten. 

Vi hade från början bara bokat in två hallar och gått ner på tre levels inför turneringen, men det visade sig att intresset för att delta på cupen var så stort så vi fick ta hjälp av Habo Handboll och Habo Parkour och fick ta deras tider i B-hallen under dagen (tack för det!). Det innebar att med tre hallar till vårt förfogande så kunde vi fåt till ett spelschema där alla lag fick många matcher under dagen. Maximering av speltid för kidsen…

Det var fantastiskt roligt att se alla glada barn och ungdomar i Habo Sporthall under dagen, I Fyrmannavolleybollen har vår sport verkligen en fantastisk produkt. Spelet pågick i sex timmar i level 5-6 och fem timmar i level 4 och eget detta så var det dags för prisutdelning. Alla lag i Level 4 var vinnare och fick kliva upp på prispallen för att ta emot en guldmedalj. I Level 5 knep Floby både guld och silver och Habo tog hem bronset. I Level 6 tog arrangerande Habo hem alla tre medaljerna.

Ett stort tack till alla som hjälper till en sån här dag – många frivilliga ledare och föräldrar som ställer upp för klubben och att barnen ska få en riktigt bra upplevelse. Grymt jobbat alla inblandade!

Om en dryg månad är det dags för nästa stora cup i Habo Sporthall då vi välkomnar lag till Kidsvolleyfestivalen Level 1-4 söndag 25 mars – vi ses då!

Massor av fina bilder finns på klubbens Facebooksida!

(Foto: Torbjörn Gemhed)