Falkenberg gästar Habo

Efter nederlaget i lördags får Habo Wolley snabbt chans till revansch, redan imorgon är det dags för en ny hemmamatch, denna gång mot Falkenberg. Laget från västkusten spelade sin första SM-final 2006 och har inte missat finalen sen dess, det säger en hel del om vilket motstånd som väntar imorgon. Årets upplaga av Falkenberg är dock något mindre till antalet spelare, men de har hög kvalitet på alla positioner och laget styrs av landslagspassaren Dardan Lushtaku.

I Habo vilade vi igår efter lördagens match, men idag är det taktikmöte och träning på schemat. Oscar Hult är fortfarande inte helt frisk från sin fotskada, men i övrigt är truppen i speldugligt skick. Vi vet att vi kan prestera bra volleyboll i våra bästa stunder, något som vi bevisade i första halvan av matchen mot Örkelljunga, nu gäller det dock att hålla i det en hel match. Gör vi det kommer vi ge våra gäster en ordentlig fight om poängen.

En intressant match utspelas också vi sidan av planen, då jag får möjlighet att gå en fight med Patrick Aparicio som jag som spelare vann två SM-guld tillsammans med. Vem går segrande ur den striden? Kom och se själv klockan 19.00 i Habo Sporthall imorgon tisdag.

Väl mött i hallen imorgon!

/Coach Lillis