Fantastisk beachvolleyskola med 75 deltagare!

Beachvolleyskolan i Habo arrangerades för femte året i rad och årets event blev det största hittills. Vi har en superfin anläggning med sex permanenta beachvolleyplaner och dessutom använder vi oss av fotbollsplanen bredvid för ett extra nät och lekyta.

Det här populära lägret är en fantastiskt rolig händelse för både barnen, de unga ledare som är med och för de föräldrar som är med som ledare. I år hade vi dessutom tur med vädret då tre av fyra dagar bjöd på strålande sol och lagom vind.

Deltagarna på beachvolleyskolan är mellan 9-13 år gamla och som ledare för de olika träningsgrupperna är föreningens fantastiska Unga ledare födda 2000-2003 tillsammans med vuxna ledare.

Barnen delades in i sju grupper med namn från några av världens mest berömda stränder: Copacabana, Ipanema, Bondi Beach, Manly Beach, Venice Beach, Manhattan Beach och Waikiki Beach. Träningsmässigt har vi olika teman varje dag och barnen har lärt sig massor av olika slag och begrepp som hör till beachvolley.

Massor av bilder och filmklipp från veckan finns påwww.facebook.com/habowolley och på www.instagram.com/habowolley – det är bara att gå in och botanisera!

Nästa år kör vi igen – då ska det bli ännu bättre (om möjligt)!

Foto: Torbjörn Gemhed

Axel Åkerstedt tar en bagger

Beachvolleyskolan avslutades med att Hemglassbilen kom med glass. Alicia Wigardtsson och Alma Joelsson på bild.