Fantastiskt rolig beachvolleyskola

2020 års beachvolleyskola är till ända och det blev en riktigt rolig vecka i sanden. Vi fick uppleva allt från en dag i hällregn till soligt med tropisk hetta och de cirka 80 deltagande barnen och 35 ledarna har haft en riktigt rolig vecka!

Med anledning av Corona valde vi tidigt att stänga anmälan till beachvolleyskolan och även att dela upp den på förmiddag/eftermiddag så att vi höll oss under 50 personer på beachvolleyarenan. Vi hade det angenäma ”problemet” att vi hade fler som var intresserade av att vara ledare än vad vi kunde få plats med, vilket innebar att många ledare bara fick vara med två av de fyra dagarna.

Vi har haft beachvolleyträning i dagar fyra med fokus på serve, servemottagning, pass, anfall och försvarsspel. Detta har varvats med lekar och tävlingar av allehanda slag. Som vanligt var det mycket roligt och barnen som i år var från årskullarna 2007-2011 har lärt sig massor under dagarna.

Skyballtävling, Serva-långt-tävling, King of the beach, Queen of the beach, Drop-in-hood, prisutdelning med godis och glass till alla och givetvis det obligatoriska vattenkriget där ledarna blir blötast av alla – vi har verkligen haft en grymt kul vecka!

Detta var den åttonde beachvolleyskolan i rad på Habo Energi Beach Arena och givetvis kommer vi tillbaka nästa år. Då hoppas vi kunna genomföra den som vanligt och med ännu fler deltagare!

Alla bilder: Åsa Lingerfors

Eftermiddagsgänget PF2009-2011

Förmiddagsgänget PF2007-2008

45 millimeter regn – som tur var blev det bättre väder efter måndagens vattenpolovolley