Februaris Unga Ledare

De Unga Ledarna fortsätter att jobba vidare och fortsätter göra ett kanonarbete. Flera stycken har nu varit med och coachat barnen på turneringar utöver sina uppgifter på träningarna.

Det var i början av mars dags att utse årets näst sista Månadens Unga Ledare och trots att alla gör en mycket bra jobb så finns det de som utmärker sig alldeles extra. Under februari månad föll valet på Moa Morency med följande motivering:

”Alla Unga Ledare ställer upp riktigt bra men Moa Morency tar det minst ett steg längre, Moa Morency är ett namn som nästan blivit synonymt med någon som alltid ställer upp, i alla väder. Lägg till det en tjej som är otroligt omtyckt och uppskattad av ALLA runt henne, då är detta inget svårt beslut”.

I vanlig ordning hade vi några frågor att ställa Fröken Morency.

Vad får dig att vara Ung Ledare?
Det är roligt! Roligt eftersom det känns som om det är bra att man är där, man känner sig nyttig helt enkelt. Det är kul att känna sig behövd!

Vad tycker du är de största utmaningarna med att vara Ung Ledare?
Det kan vara svårt att säga till, de få gånger då det behövs. Sen är det alltid svårt att komma ihåg alla namn. Man vill så gärna göra det och man försöker så gott det går.

Tycker du att du har utvecklats och i så fall hur?
Som tränare absolut och även som person men svårt att sätta ord på. Det känns som jag vågar säga hej och prata mer med de små, inte bara på träningen utan även i exempelvis kyrkan där det finns barn i samma ålder. Känner mig mer bekväm i det!

Och här kommer Moas 4 snabba frågor:

Domare eller Sekretariat
Sekretariat

Filmer eller Serier
Serier

Solsemester eller Vintersemester
Solsemester

Klädsim eller Orientering
Klädsim

Moa du gör ett fantastiskt arbete! Kör på och vet att du är otroligt uppskattad!

Moa med sina adepter

Moa med sina adepter