Fem Habolag till kidsvolleycup i Gislaved på lördag

Habo Wolley åker med tre lag i Level 1 och två lag i Level 2 på en mindre cup i Gislaved på lördag. Övriga deltagande klubbar är Gislaveds VK och Ljungby VK med två lag vardera. 

På lördag 8 mars spelar totalt 34 lag kidsvolley på de två parallella cuperna som arrangeras av föreningar i Sydsvenska Volleybollförbundet. På cupen som arrangeras av Volleybollklubben Westan deltar 25 lag och på cupen som arrangeras av Gislaved Volleybollklubb deltar 9 lag. Totalt är lag från 11 olika klubbar i spel till helgen. Då är det ändå ett antal föreningar i närområdet som har verksamhet igång men som inte är med på helgens cuper. Kidsvolley fortsätter att växa och extra glädjande såklart med nya föreningar som hakar på snöbollen som nu är i rullning.

Lördag 5 april är det dags för Habo Wolleys KIDSVOLLEYFESTIVAL och då räknar vi med mer än 50 lag i Habo Sporthall. Dags att slå nytt deltagarrekord igen?

Info till föräldrar inför Gislaved lördag 8 mars

Det blir en mindre cup med nio lag, varav två är från Gislaved och två är från Ljungby. Matcherna kommer att spelas på tid (cirka 15 minuter per match). Matchställ har vi med oss till alla Habospelare (shorts och tröja). Bra om coacher i mesta möjliga mån är ”Habo Wolley-profilerade”.
Hålltider lördag 8 mars
10.15: Avresa från Habo Sporthall – vi åker gemensamt.
11:30: Ledarsamling i Gislaveds Sporthall
12.00: Matchstart
15.00: Cupen är slut
Några viktiga saker angående resan:
  1. Här är lagindelning av Habolagen– ni som inte har klart med någon att åka med – kolla vilka som har platser i bilar och boka in er där: Lagindelning Gislaved 8 mars 2014!
  2. Ni som åker direkt till Gislaved utan att vara med på samlingen – meddela Claes Larsson detta på 070-360 86 96 (Ottosson och Mohlin har redan flaggat för detta).
  3. Det finns fortfarande plats i våra lag som bara är tre spelare, om någon mer vill följa med så hör av er till mig eller Claes.
  4. Blir någon sjuk och får förhinder – kontakta lagets tränare omgående så att vi kan försöka göra om i lagen.
  5. Missa inte att ta med lite matsäck så att barnen orkar hela cupen.
Det här ska bli jätteroligt – vi ses på lördag! 🙂