Filip Bratic förlänger med moderklubben

Habosonen Filip Bratic har skrivit på för ytterligare ett år i Habo Wolley. Filip har en lyckosam säsong bakom sig där han bl.a nominerades till årets genombrott, och det är naturligtvis med stor glädje vi kan bekräfta att Filip fortsätter hos oss. 

Filip Bratic värvades hem till Habo efter tre år på Riksidrottsgymnasiet i Falköping inför förra säsongen. Under föregående säsong ledde han laget taktiskt från sin passarposition, och alla som sett Filip spela vet att det är en energispelare av rang som är mycket uppskattad på planen bland lagkamraterna.

Den framgångsrika säsongen gjorde att fler klubbar fick upp ögonen för Filip men nu har han alltså landat i att det blir en fortsättning i Habo. Redaktionen har tagit sig en liten pratstund med Filip och det är en taggad passare som redan är laddad för nästa säsong

Filip Bratic (foto: Liene Regza)

Hur känns den förra säsongen nu med lite distans till det?
Första säsongen i elitserien kändes väldigt bra. Jag kände att jag utvecklades väldigt mycket både som person och volleybollmässigt, men väldigt tråkigt med covid-19. Jag saknade verkligen publiken vid vinst och förlust.

Vad är dina förväntningar på säsongen som kommer?
Mina förväntningar är att alla som skrivit på för denna säsongen är sjukt taggade för det nya upplägget kring elitlaget och att verkligen träna mycket tillsammans.

Vad tror du om Jonny som huvudtränare?
Jag har pratade lite med honom och det känns väldigt bra. Han har ett stort hjärta för sporten och kommer verkligen vilja utveckla alla i laget samtidigt som han kommer vilja göra allt för att vinna.

Har du något du vill säga till fansen? 
Jag har bara en sak att säga ”Publiken gör er redo för Fille kommer leverera show de la show direkt när ni blir insläppta i hallen”

Redaktionen tackar Filip för pratstunden och uppmanar naturligtvis publiken att hörsamma uppmaningen att komma och titta på ”Fille” när han levererar show till hösten!