Filminspelning Unga ledare 27/4

I samarbete med Ljud och Bild-skolan ska vi spela in en trailer för Unga Ledare, som på många sätt kommer påminna om den trailer som finns för Volleybompa (se www.volleybompa.se). Vi behöver både unga ledare och spelare som är med och skådespelar! Bild1

Filminspelningen kommer ske med start 13.30 onsdagen 27/4 i Alléhallen. Alla elever på Alléskolan har fått ledigt från 13.15 så att de kan vara med, och även fritids är informerade. De från andra skolor som vill vara med och som har slutat är naturligtvis också välkomna, man behöver inte vara med från början utan man kan komma förbi om man t.ex slutar klockan 14.00.

Inspelningen kommer ske i två etapper. Jens Persson kommer hålla i en träning där Unga Ledare kommer involveras på ett bra sätt, därför är det såklart viktigt att det kommer både unga ledare och spelare. Dessutom kommer några unga ledare och några spelare att intervjuas.

Unga ledare som är med ska såklart ha sin unga ledar-tröja på sig, och spelare sin habo wolley-tröja. Har man ingen kommer det finnas att låna.

Anmäl gärna ert barn här så vi får ett hum om hur många det blir. Det är inget krav utan man kan dyka upp utan att vara anmäld, men vi ser gärna att ni fyller i formuläret:
http://goo.gl/forms/NC1DjzmdMk

Lättare fika kommer finnas på plats

Hoppas ni vill vara med!
Frågor – Arvid Haag, 0701495567, arvid@volleybompa.se
/ Arvid & Jens