Fjärde drabbningen mot serietvåan Hylte/Halmstad!

Tre gånger har Habo Wolley och Hylte/Halmstad hunnit mötas under säsongen. Samtliga matcher har med 1-3 förlust för Habo som nu hoppas kunna bryta trenden!

H/H har visat extremt bra form under säsongen, och har endast förlorat 3 matcher av 21 spelade. Laget har dock problem med småskador. Vänsterspikern Viktor Lindberg ligger i topp bland mest effektiva spelarna, men en svullen fot gör att han just nu spelar som libero. Detta innebär att H/H tappar ett stort vapen, både i serve och anfall. Enligt egen utsaga hoppas Viktor kunna spela anfallare igen mot Örkelljunga nästa vecka. Denna skada kan vara en orsak till att Falkenberg, som i onsdags mötte H/H, lyckades knipa sin första seger mot dem för säsongen. H/H har dock fortfarande formidabla anfallare i form av Alexandro Luna och Johan Mårtensson att använda sig av, men möjligtvis finns det större möjligheter för Habo att denna gången utmana.

Skadeproblem är dock något som även drabbat Habo. Centern Jens Persson råkade under torsdagsträningen på en allvarlig stukning av foten, och är på obestämd tid borta för spel. Stukningen innebar lossade benflisor, något som kommer göra återhämtningstiden lite längre än vid en vanlig stukning.

Det är alltså två lag som saknar nyckelspelare på rätt positioner. Vilka kommer gå segrandes ur striden?

Matchen kommer livestreamas av Volleykanalen.se!
Länk: http://volleykanalen.se/live

Datum: Söndag 26 februari
Tid: 16:00
Plats: Habo Sporthall

Välkommen till Habo Sporthall!

 

Foto: Bosse Svensson