Föreläsning med barnidrottsprofilen Klas Östberg under Trekungaslaget

I år har vi glädjen att välkomna en av Sveriges mest inflytelserika debattörer och opinionsbildare för modern barnidrott. Idrottsläkaren Klas Östberg, som under flera år varit läkare för SOK, har decennier med erfarenhet av att följa idrottare både på nära håll och med överblick.

Klas Östberg har instiftat Svenska Barnidrottspriset som går till en person eller organisation som verkat för ett modernt tänk kring barnidrott, med främsta fokus på bredd och inkludering. Han syns även flitigt på Facebook i gruppen Barn-Ungdomsidrott.

Kostnadsfritt, och Östbergs bok ingår

Östberg kommer under lördagkvällen hålla en föreläsning  följt av en diskussion kring barnidrott, och det är kostnadsfritt att vara med. Kvällen riktar sig främst till ledare och föräldrar, men äldre spelare som även är eller är intresserade av att vara ledare är hjärtligt välkomna.  Exakt tid bestäms efter hur spelschemat ser ut, men vi kommer börja kort efter att sista matcherna är färdigspelade. Naturligtvis bjuder vi på fika.

Alla som anmäler sig får dessutom ett exemplar av boken ”Barnidrott – ingen lek” skriven av just Klas Östberg där han samlat sina erfarenheter samt låter våra nuvarande och tidigare idrottsstjärnor komma till tals och säga sin åsikt i ämnet barnidrott.

Anmälan före 15/10, boken skickad hem till dig

Anmäler man sig före 15/10 får man boken skickad hem till sin adress så man kan läsa den i förväg, alla som anmäler sig efter det får boken på plats. Observera att antalet platser är begränsat! Det är först till kvarn som gäller.

Anmälan sker på följande länk: https://goo.gl/forms/64LKpmwmyTYIqCLH3