Fortsatt träningsuppehåll för högstadieelever i Habo

Då vi ser en stor smittspridning i Habo kommun och eftersom högstadiet på Hagabodaskolan har distansundervisning fram till påsklovet pga stor smittspridning där så har vi bestämt i Habo Wolley att vi förlänger träningsuppehållet för inomhusträning för alla födda 2005-2007 fram tills efter påsklovet. Om vädret tillåter så kanske vi lägger in någon träning på beachvolleyarenan utomhus under påsklovet, men det återkommer vi i så fall till.

Övriga ungdomsgrupper i klubben tränar som vanligt, men som vi tidigare har gått ut med information om så gäller det fortsatt att man håller sig hemma vid minsta symptom och om man har fått ett smittspårningsbrev så ska man givetvis inte heller vara med och träna.

Vi har hög smittspridning i närområdet för tillfället och tillsammans behöver vi göra vad vi kan för att bromsa denna. Vi hoppas att vi ser ljuset i tunneln, men fortfarande behöver vi hålla i och ha tålamod. Tack för er förståelse!

Vi kommer inom kort att skicka ut en inbjudan till digitala föräldramöten där vi har tänkt informera om vad som är på gång framöver i klubben. Håll utkik efter detta!

Med vänlig hälsning,

Habo Wolleys styrelse