Full pott på Level 6 i Floby

Habo Wolley åkte med fem lag till Floby Sporthall i full snöstorm på lördagsmorgonen. Väl där väntade en riktigt trevlig och bra turnering för våra Fyrmannalag. 

Totalt deltog tio lag i cupen med lag från Floby VK, KFUM Jönköping, Majorna VK och Habo Wolley. Eftersom det endast spelades Level 6 så gavs chansen att blanda var lag med spelare från olika träningsgrupper. Riktigt roligt och uppskattat av våra spelare!

Alla lag fick spela fem matcher och det blev en heldag i hallen. Efter massor av fin volleyboll och jämna matcher för alla lag så stod till sist tre Habolag på prispallen. Bronsmatchen vanns mot Floby efter att hemmalaget hade haft en matchboll innan habo kunde vända och vinna.

Guldlaget bestod av Olle Johansson, Ludvig Stenman, Cornelia Bohman och Jacob Perhamn. Finalen vanns med 25-22, 25-21 mot Silverlaget med Isaac Lingerfors, Emelina Nilenfjord, Anna Ottosson och Johan Ottosson, Bronset bärgades av Samuel Sandberg, Theo Strandroth, Lukas Morency och Marcus Gemhed.

Det är riktigt roligt att se hur våra spelare tar sig an olika roller när de får spela med äldre och yngre spelare än de är vana vid. Vi hade en rolig och bra volleybolldag i Floby idag!

Fotograf: Torbjörn Gemhed