Fullt på beachvolleyskolan med 50 barn!

För andra året i rad arrangerar Habo Wolley en beachvolleyskola och intresset är rekordstort. Hela 50 barn och 15 ledare kommer att träna och spela beachvolley under v.26 på nya Habo Beach Arena, där vi har tillgång till hela 6 nya beachvolleyplaner!

Beachvolleyskolan startar måndag 23 juni och slutar torsdag 26 juni. Beachvolleyskolan startar kl. 10.00 varje dag och håller på till kl. 14.00. Undantaget är torsdagen då det är avslutning och alla föräldrar som vill är då välkomna mellan kl. 14.00-16.00 då de också får chansen att spela beachvolley tillsammans med sina barn.

Beachskola på Habo Beach Arena v.26

Beachskola på Habo Beach Arena v.26


Parre, Digge, Cut och Shot

Barnen kommer att lära sig serve, servemottagning, pass-, anfalls- & försvarsspel. De kommer att lära sig taktik och beachvolleybegrepp som parre, digge, dig, cut och shot. Veckan kommer också bjuda på en hel del lek och roliga tävlingar.

Världens bästa stränder?
Barnen är indelade i grupper som klingar sommar och sol,  eller vad sägs om Copacabana, Ipanema, Manly Beach, Venice Beach, Bondi Beach och Manhattan Beach. Förhoppningsvis får vi se en del sol under veckan också…

De flesta av deltagarna spelar volleyboll i klubben till vardags, men några från andra klubbar och en del som provar på beachvolley för första gången är med. Ledare för beachvolleyskolan är tränare, föräldrar, elitspelare och äldre ungdomar i föreningen.

Officiell invigning av Habo Beach Arena – torsdag 26 juni kl. 16.00
Beachvolleyskolan avslutas officiellt med en invigning av Habo Beach Arena då representanter för både Habo kommun (Åke Lundgren) och Smålandsidrotten (Per Edén) är på plats för att inviga genom att slå en serve. Bägge har varit med och bidragit med finansiering av den nya fina anläggningen.

Välkommen att komma förbi och kolla in nästa generations Karch Kiraly eller Misty May!

Frågor?

Kontakta Jens Ottosson, 0708-986606