Funktionär på Ungdoms-SM i Jönköping 11-13 maj 2018

För andra året i rad arrangeras Ungdoms-SM Jönköping. Habo Wolley och KFUM Jönköping delar på arrangemanget och tanken är att det ska arrangeras i Jönköping i fem år. Det är ett stort åtagande för bägge föreningarna och vi räknar med ca 50 deltagande lag.

Alla matcher spelas i Idrottshuset i Jönköping och vi får tillgång till hallarna på fredag kväll 11 maj då vi behöver ställa iordning alla hallar. Junedalsskolan används för boende och om lokalerna där inte räcker till så används ytterligare en skola. Matservering för alla lag kommer att ske på Junedalsskolan.

Vi hoppas att alla klubbens medlemmar vill ställa upp och hjälpa till om ni inte är bortresta. Det behövs hjälp av både spelare, ledare och föräldrar. Ju fler vi är som hjälps åt, desto lättare och roligare blir det. Det behövs hjälp med många olika saker och i formuläret kan du kryssa i vad du vill hjälpa till med.

De äldsta spelarna i år är födda 2001 och vi ställer upp med pojk- & flicklag från både Habo Wolley och KFUM Jönköping med spelare födda 2001-2004. Vi förväntar oss givetvis att föräldrar till deltagande spelare ställer upp som funktionärer.

Anmälan till funktionärsuppdrag senast fredag 27 april (klicka här).

Om du har några frågor så kan du kontakta någon av oss:

Arvid Haag, 0701-495567, arvidhaag@gmail.com
Jörgen Johansson, 0708-986605, jorgen@miljostrategen.se
Jens Ottosson, 0708-986606, jens@miljostrategen.se