Funktionärsanmälan USM i Jönköping 4-5 september 2021

Ännu en gång arrangeras Ungdoms-SM i Idrottshuset i Jönköping. Årets tävling spelas 4-5 september 2021. Vi behöver ha hjälp av klubbens medlemmar – både spelare, ledare och föräldrar. Ju fler vi är som hjälps åt, desto lättare och roligare blir det.

Det finns många olika funktionärsuppdrag (incheckning, nattvakt, hallchef, bespisning, hålla rent, sekretariat m.m.). Vi fördelar uppgifter så att det blir lagom mycket för de som är med.

Föräldrar till spelare som deltar i våra hemmalag förväntas hjälpa till som funktionärer under helgen för att allt ska fungera. De äldsta spelarna i år är födda 2004 och vi ställer upp med pojk- & flicklag från både Habo Wolley och KFUM Jönköping (främst spelare födda 2004-2006).

Vi är tacksamma för anmälan som funktionär så snart som möjligt och senast söndag 22 augusti (klicka här).

Habo Wolley och KFUM Jönköping delar på arrangemanget och vi räknar med många deltagande lag. Matcherna spelas i Idrottshuset i Jönköping och vi får tillgång till hallarna på fredag kväll då vi behöver ställa iordning inför helgen. Junedalsskolan används för boende och matservering.

Själva upplägget blir annorlunda mot hur det var tänkt eftersom kval inte kommer att gå att genomföra. I stället blir det en tävling där alla klubbar, oavsett om man varit anmäld till kval eller inte har möjlighet att delta. Information om hur tävlingarnas klasser, Flickor resp Pojkar, genomförs lämnas i samband med deadline för anmälan.

Notera att det är födda 2004 och senare som har rätt att delta. Spelarna deltar i den förening man tillhört under säsongen 2020/21. Spelare som byter förening under sommaren får enbart spela i den tidigare föreningen.

Svenska Volleybollförbundet och lokalarrangörerna av Ungdoms-SM följer händelseutvecklingen noga kopplat till rådande virusutbrott. Tillsammans står vi redo att anpassa oss utifrån givna förutsättningar, där inget är viktigare än människors hälsa. Senast i samband med anmälningsdeadline 20 augusti tar parterna i samråd beslut om tävlingen ska genomföras. Ställs tävlingen in kommer den inte flyttas fram på nytt.

Om du har några frågor så kan du kontakta någon av oss som samordnar funktionärerna:

Jörgen Johansson, 0708-986605, jorgen@miljostrategen.se
Jens Ottosson, 0708-986606, jens@miljostrategen.se