Fyra Habolag till U16-Mästerskapen

Habo Wolley deltar i år med fyra lag på U16-Mästerskapen som spelas i Falköping 21-22 april. Vi ser fram emot en rolig och spännande helg!

I den svåraste klassen för pojkar ställer vi upp med två starka lag; P03 och P04. Bägge lagen har haft siktet inställt på det här mästerskapet under säsongen och hoppas givetvis på framgångar. Killarna tränar i samma träningsgrupp och spelar oftast i mixade lag åldersmässigt, men den här helgen får de som är i samma ålder spela tillsammans i hög utsträckning. Vi ställer också upp med ett tredje pojklag i den lättare klassen. Det här laget består till största delen av P05-06 kryddat med några äldre spelare.

Vi ställer upp med ett flicklag i den svåraste klassen. F03 består av några spelare som har varit med länge och några som är mer nybörjare. Det ska bli spännande att se hur det här laget kan prestera i helgen!

P03: Hugo Morency, Jacob Perhamn, Isak Junvik, Theodor Grahn, Marcus Gemhed, Carl Eskdahl, Alvin Almberg och Ludvig Stenman. Coach: Mathias Morency och Einar Andersson.

P04: Olle Johansson, Jonah Karlsson, Elias Blom, Axel Almfors, Filip Björkbäck, Isak Joelsson, Johan Ottosson och Carl Larsson. Coach: Jens Ottosson och Martin Joelsson.

P05-06: Isaac Lingerfors, Elmer Andersson, Albin Eiderhed, Anton malengård, Vilhelm Blomqvist, Lukas Morency, Ali Nuuri och Victor Arvidsson. Coach: Jens persson och Robert Blomqvist.

F03: Lisa Göthberg, Wilma Westroth, Cornelia Bohman, Nellie Karlsson, Filippa Malengård, Wilma Uppenberg och Maja Törnström. Coach: Oscar Hult och Jesper Malengård.

Resultat från helgens Mästerskap kan följas här: https://www.profixio.com/matches/u16-mesterskapet-2018