GP-mästarna på besök

Efter en ledig helg är det nu dags för match igen då Falkenberg kommer på besök på onsdagen. Våra motståndare lär komma till matchen med högt tempo i spelet då de har spenderat helgen i Norge för att spela finalspel i Nordiska Klubbmästerskapet där de mött riktigt bra motstånd.

Laget från västkusten tog hem Grand Prix i stor stil och när spelet är på topp är det ett riktigt bra lag. Laget dirigeras av landslagets passare Dardan Lushtaku som inte sällan brukar bjuda på spektakulära passningar, ofta till lagets centrar och framförallt till Pedro Mendes. Två herrar att hålla lite extra koll på i matchen.

För vår del vet vi att vi kommer att behöva spela bra för att kunna ta hem ännu en seger, men självförtroendet är på topp och vi känner att vi har chans på poäng mot alla lag i serien. Eventuellt får vi även se vår senaste förstärkning på planen, kanadensaren Joren Zeeman. Han kommer in för att fylla luckan efter Dillon Collett och vi har stora förhoppningar på honom. På onsdag har han en lång flygresa i kroppen och coachen får ta ett beslut om han är form nog att starta redan mot Falkenberg.

Ska vi vinna så är nycklarna att vi får press med vår serve så vi gör livet lite tråkigare för Dardan, lyckas vi med det samtidigt som vi själva håller hög nivå i anfallsspelet så är mycket vunnet. Dessutom vill jag se att vi presterar ett bättre blockspel än vi har gjort på senare tid.

Kom och stötta oss i Habo Sporthall på onsdag 3/2 kl 19.00. Väl mött där!

/Coach Lillis