Grand Prix – here we come!

Habo Wolley åker till Uppsala i helgen för att tävla om den prestigefyllda Grand Prix-titeln. Tack vare att laget var topp 4 efter halva serien så kvalade vi in till etta mästerskap. Vi åker dit för att göra vårt yttersta för att störa de andra topplagen och försöka ta en så ädel medalj som möjligt. 

Habo Wolley har vunnit GP vid ett tillfälle (2007) och deltog senast 2012. Nu är det alltså dags igen och förhoppningen är att vi ska kunna ge de andra topplagen en rejäl kamp på plats.

Vi har inte haft den bästa uppladdningen inför helgens event, då i stort sett hela laget drabbades av Corona efter hemmamatchen mot Södertelge den 5 januari. Laget gjorde sin första träning tillsammans i måndags och efter att samtliga spelare testats negativa på onsdagkvällen fattades det slutgiltiga beslutet att vi är redo att åka till Uppsala för att göra upp om GP-titeln.

Spelare och ledare är mycket taggade för uppgiften och trots mindre bra förberedelser så ser vi att det finns en möjlighet att rubba serieledande Sollentuna om vi kan få vårt spel att stämma. Vi har en sista träning inför resan på torsdag eftermiddag och på fredag bär det sedan av till Uppsala.

Habo Wolley spelar mot Sollentuna på lördag kväll kl. 18.00 och matchen går att se via www.volleytv.se. Vinnaren spelar sedan final på söndagen.

Läs förhandsinformation från SVBF om matchen här: http://www.grandprixvolleyboll.se/semifinaler-herr-fjolarsfavoriten-soker-upprattelse-mastaren-siktar-pa-nytt-guldfirande/

Nu kör vi!