Guld på VSS i Falköping

Habo Wolley åkte med tre lag på säsongens första VSS i Falköping, vilket motsvarar division 3 i volleyboll. Vi ställde upp med två lag med mixade åldrar från 13-47 år i Habo 1 och Habo 2. Habo 3 bestod i huvudsak av klubbens integrationsgäng.

Det blev en riktigt rolig dag med bra volleyboll från alla våra lag. Bäst gick det för Habo 1 som till sist vann hela turneringen efter att ha besegrat Alingsås i semifinalen och därefter Jönköpings Beachvolley Club finalen. Anmärkningsvärt är att vi ställde upp med ett lag bestående av tre 13-åringar, en 14-åring, en 16-åring och en 43-åring i sista set i finalen som vi alltså vann!

Habo 3 slutade på en fjärde plats efter en riktigt bra insats under turneringen. Det här gänget har verkligen gått framåt enormt mycket sedan förra säsongen. Riktigt roligt att se!

Habo 2 slutade på en femte plats efter att ha åkt ut i ett tufft gruppspel mot Alingsås och JBC. Här fick ”juniorerna” spela nonstop i B-slutsplet och gjorde det med den äran genom att vinna detta.

Foto: Torbjörn Gemhed

Flera fina bilder från cupen finns på Facebook, tagna av Torbjörn Gemhed och för den som vill se lite spelsekvenser från cupen så finns det här:

Nästa tillfälle är söndag 5 november i Habo Sporthall och då räknar vi med att vi kan samla ihop 4-5 Habolag till Herrklassen och 1-2 i Damklassen!