Habo Master 29-30 maj

Habo Wolley kommer stå som värd för sommarens första Masterstävling (4-stjärnig) på Swedish Beach Tour – 29-30 maj 2021 på Habo Energi Beach Arena. Det innebär att den svenska beachvolleyeliten kommer till Habo och spelar beachvolley. Tyvärr kan vi inte ta in någon publik på anläggningen pga pandemin, men alla matcher kommer att streamas via Volleykanalen.

Förutsättningarna för vår Masterstävling **** är att den går över två dagar och omfattar 32 deltagande lag (16 dam, 16 herr). I stort sett alla toppspelare kommer på tävlingen som är premiären på sommarens beachvolleytour som 2021 kommer ha hela 11 stopp runtom i landet. Läs mer om detta på www.swedishbeachtour.se.

Ett antal lokala lag är med på tävlingen och det ska bli spännande att se vad våra egna unga spelare kan göra mot detta kvalificerade motståndet. På herrsidan deltar följande lokala lag:

  • Filip Bratic (Habo Wolley)/Einar Andersson (Habo Wolley) – Wild card
  • Algot Danielsson (Habo Wolley)/Robin Råkeberg (Habo Wolley) – Nionderankade
  • Theodor Grahn (Habo Wolley/Linus Isaksson (Slow Down BV) – Tionderankade

På damsidan deltar följande lokala lag:

  • Line Andersson (Habo Wolley)/Ellen Junelind (KFUM Jönköping) – Wild card
  • Frida Johansson (Ljungby VBK)/Ella Sandberg (Värnamo VBA) – Wild card

Startfält i Habo Masters och resultat från helgen kan du följa här: https://www.swedishbeachtour.se/habo/

Vi vill från Habo Wolley särskilt tacka några av våra lokala partners för deras stöd på detta event: Habo kommun, Habo Energi, FC-gruppen, Tosito, Fagerhult, Brogårdsand. Utan er hade vi inte kunnat genomföra detta.

Vi hälsar svensk beachvolleyelit välkomna till Habo Energi Beach Arena och årets första deltävling på touren 2021!