Habo möter RIG Falköping utan publik

Under onsdagskvällen kommer ett gäng hungriga gymnasister till Habo Sporthall för ett västgötaderby. Det blir tyvärr inget publikstöd för något av lagen, då de nya restriktionerna omöjliggör publik. Matchen kan däremot följas på volleytv.se, antingen genom månadsabonnemang eller payperview.

Habo Wolley förlorade under helgen en nagelbitare mot Vingåkers VK i en match där man hade greppet vid ställningen 1-1 i set och ledning 14-19 i det tredje. Tyvärr gick Vingåker om och förbi och kunde sedan vinna ett lika jämnt fjärde set och därmed ta hem samtliga poäng. Förhoppningsvis kan revanschlusten bidra till prestationen idag.

I Habo återfinns flera föra detta RIG-produkter. Några som gick där för länge sedan så som Erik Sundberg, Jonathan Angel och Johan Skoogh men även sådana som spelat ihop med de som fortfarande går på gymnasiet såsom Algot Danielsson, Filip Bratic och Hugo Morency. Sistnämnda trion är säkerligen extra laddade inför kvällens drabbing.

Några som också är taggade på att prestera är klubbens sändningsteam som har fått grönt ljus från Genius Sport att sända med egen utrustning. Förhoppningsvis kan detta bidra till en trevlig volleybollupplevelse hemma i sofforna, även om volleyboll såklart alltid upplevs bäst på plats.

Habo Wolley vs. RIG Falköping
Onsdag 2a december 19:00
Habo Sporthall