Habo möter serieledande Falkenberg borta

Habo Wolleys elitlag startar om efter juluppehållet med bortamatch i Falkenberg på söndag. Hemmalaget är självklart favoriter, men tränare Robert Blomqvist ser goda möjligheter för sitt lag.

Habo Wolley avslutade höstsäsongen på bästa sätt med tre raka segrar. Nu laddar laget om för nya utmaningar efter ett välbehövligt juluppehåll. Glädjande för tränare Robert Blomqvist och alla Habo Wolley-supportrar är att de tidigare skadade/sjuka spelarna Remigijus Riteris, Joel Nilsson och Arvid Haag nu är tillgängliga för spel. Att formen är hyfsat god fick laget också kvitto på när Örkelljunga VK besegrades i en träningsmatch förra helgen.

Hemmalaget Falkenberg är i vanlig ordning en tuff motståndare i sin hemmahall. Laget leder elitserien med 5 poängs marginal, men fick lite oväntat se sig besegrade av Linköping i finalen av Grand Prix som spelades under Trettondagshelgen. Robert Blomqvist säger; ”Falkenberg är ett mycket kompetent lag på alla positioner. Vi lyckades dock skaka om dem i höstens hemmamatch och har en ganska klar bild av hur vi måste spela för att kunna utmana dem. För oss gäller det att genomföra vår matchplan till 100 % procent för att ha möjlighet att få med oss poäng hem till Habo.”

 

Skrivet av

Jörgen Johansson, mediaansvarig Habo Wolley

« (Förra nyhet)