Habo möter Sollentuna på hemmaplan på lördag

Nu på lördag är det dags för hemmamatch i Habo Sporthall då Sollentuna VK kommer på besök. Det är en viktig match för två lag som har visat god form de senaste omgångarna.

Sollentuna har börjat lite svagare i år jämfört med förra året då de var ett topplag i Elitserien. I senaste matchen som Sollentuna vann mot Uppsala så spelade Staffan Blomgren sin tredje match för säsongen. Staffan var poängbäst tillsammans med Habobekantingen Jakob Molin med 20 poäng vardera. Sollentuna ligger på Grand Prix plats inför denna sista omgång som gäller för att få spela GP. De kan vid eventuell förlust tappa denna plats, så här finns den hel del för dem att spela för.

Habolaget spelar nu med ett härligt självförtroende efter tre raka trepoängare och laget blir mer och mer trygga i sitt spel. I Habo är det många spelare från olika positioner som tar poäng och det leder till en variationsrik sevärd volleyboll. Vi har hittills visat att vi är starka på hemmaplan och laget ser fram emot att få spela inför hemmapubliken igen.

Kom till sporthallen i Habo och heja fram vårt Habolag på lördag klockan 17:00!

OBS! Glöm inte Vaccinpasset som krävs från och med nu för att komma in på Elitseriematcherna som för alla som inte är spelare, ledare eller funktionärer. OBS!