Habo Sandcup U16 och Level 5

Habo Wolley bjöd idag in till säsongens andra beachvolleycup, denna gång för ungdomar födda 2005 och yngre. Lokala spelare från Habo Wolley och KFUM Jönköping var inbjudna. 

Sol och värme bidrog kraftigt till att det blev en lyckad dag på Habo Energi Beach Arena. Sex lag ställde upp i P16-klassen, fem lag i F16-klassen och sju lag i Minior Level 5.

För att möta de riktlinjer som finns för ungdomstävlingar så var det mycket sparsmakat med publik runt arenan.

Vi fick verkligen se prov på riktigt bra spel och många spännande drabbningar i bägge klasserna. Sol, svag vind och riktigt varmt och skönt gjorde inte heller ont.

I tjejklassen FU16 var det till Matilda & Alicia som fick kliva upp högst på pallen efter att ha vunnit samtliga matcher i stor stil. De mötte Anna & Alma i finalen. Saga och Minea vann bronset.

I pojkklassen PU16 var det Albin & Joar som tog hem guldet efter en rafflande final som avgjordes med minsta möjliga marginal i skiljeset mot Hannes & Noel. På tredje plats kom Felix & Axel. 

I Mixed Level 5 var det bröderna Noel & Elias som kammade hem guldet, silvret tog Lage & Sven och bronset vanns av Eskil, Ben & Jakob. 

Det är verkligen roligt att se vilken hög nivå det är på spelet i alla klasserna!