Habo Sandcup U19 är avgjord

Habo Wolley bjöd idag in till säsongens första beachvolleycup för ungdomar födda 2002 och yngre. Lokala spelare från Habo Wolley och KFUM Jönköping var inbjudna. 

 

Alla har verkligen saknat tävlingskänslan efter två månaders uppehåll från matchspel och det blev verkligen en lyckad beachpremiär idag på Habo Energi Beach Arena. Nio lag ställde upp i P19-klassen och fem lag i F19-klassen.

För att möta de riktlinjer som finns för ungdomstävlingar så var det mycket sparsmakat med publik runt arenan, men en och annan förälder fick plats utan att vi passerade 50-strecket.

Vi fick verkligen se prov på riktigt bra spel och många spännande drabbningar i bägge klasserna. Sol, svag vind och riktigt varmt och skönt gjorde inte heller ont.

I tjejklassen var det till sist Line & Filippa som fick kliva upp högst på pallen efter att ha tagit revansch på Ida & Ellen i finalen (efter att ha förlorat i gruppspelet). Matilda & Alicia visade prov på starkt spel och vann bronset.

I pojkklassen var det Marcus & Johan som tog hem titeln efter fyra raka segermatcher. Silveruppgörelsen mellan Hugo/Gustav och Theo/Carl blev en riktig rysare som avgjordes i skiljeset. 

Resultat F19

1. Line Andersson/Filippa Malengård
2. Ida Almkvist/Ellen Junelind
3. Matilda Tjernqvist/Alicia Vigardtsson
4. Alice Johansson/Stina Damberg
5. Anna Ottosson/Alma Joelsson

Resultat P19

1. Johan Ottosson/Marcus Gemhed
2.  Hugo Morency/Gustav Hellström
3. Theodor Grahn/Carl Larsson
4. Isak Joelsson/Isak Junvik
5. Elmer Andersson/Lukas Morency
6. Ted Zethson/Axel Åkerstedt
7. Isak Sandberg/Hobbe Zachlund
8. Albin Eiderhed/Isaac Lingerfors 
9. Joar Kvarnstrand/Jakob Norrby

Vi tackar alla för en riktigt skön dag och det här kommer vi att göra om! 

Nästa turnering på beacharenan är nästa lördag och då är det ett yngre gäng som kommer och spelar U16 samt Minior Level 5.