Habo Summer Volley Camp 14-17 augusti

Välkommen att vara med på sommarlovslägret HABO SUMMER VOLLEY CAMP i Habo Sporthall 14-17 augusti 2017. Lägret är öppet för alla som är födda 2002-2006.

Det kommer tränas volleyboll inomhus anpassat efter olika åldrar och förkunskaper. Syftet med lägret är att erbjuda en rolig sommarlovsaktivitet som är både socialt givande och håller hög sportslig kvalitet.

Vi börjar lägret med incheckning och gemensam lunch för alla deltagare och ledare måndag 14 augusti. Efter detta kör vi ett längre träningspass under eftermiddagen. Under tisdag-torsdag genomförs två träningspass per dag med en gemensam lunch mitt på dagen. Alla träningspass genomförs inne i Habo Sporthall och lunch äter vi i Blå salen på Hagabodaskolan. Vi avslutar på torsdag eftermiddag vid 16.00.

I lägeravgiften ingår alla träningspass, lunch varje dag och en snygg deltagartröja.

Habospelare bor hemma och äter frukost + middag hemma. Detta kan även spelare inom pendlingsavstånd göra om man så önskar. Gästande spelare har möjlighet att bo hemma hos någon Habospelare och äter då också frukost + middag där.

På kvällarna finns möjlighet att lira beachvolley på Habo Energi Beach Arena. Här blir det spontanspel för de som vill och orkar.

SISTA ANMÄLAN ÄR söndag 30 JULI (klicka här)!

Huvudledare för lägret är Jens Persson och tränare är duktiga volleybollspelare i gymnasieåldern från Habo Wolley och RIG Falköping.

Kostnader:
Spelare som bor hemma: 1100 kr*
Spelare som vill bo hemma hos annan: 1500 kr

*Habospelare som har boende hemma hos sig får reducerad avgift med 300 kr. Det är inte säkert att alla som önskar ha en inneboende får någon och då blir inte heller avgiften reducerad.

Deltagaravgiften betalas senast SÖNDAG 30 JULI till bg. 5042-8556. (Märk med Summercamp + deltagarens namn)

Ledare
Du som är lite äldre (född 2001 och äldre) och vill vara ledare – missa inte att ansöka till sommarens roligaste sommarjobb!

Ledaransökan senast 25:e juli: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc9mJPjZexBHeOPdNe2YE29LtSzlkaYRiGMAXo7w2CAA7b-KQ/viewform?usp=sf_link

Frågor?

Jens Persson, 0709740574, jens@volleybompa.se