Habo Wolley ger sig på serieledarna!

Linköping har visat sig vara årets giganter med endast två tidiga förluster på hela säsongen. Imorgon kl 13:00 ska Habo ta sig an den minst sagt svåra uppgiften att försöka ge Linköping en tredje förlust!

Linköping VC har i år ett mycket komplett lag med högpresterande spelare på alla positioner. Trots detta lyckades Habo i vintras utmana serieledarna till så nära ett avgörande set man kan komma. Även om Linköping till slut kom undan med 1-3 gav det bevis på vad Habo kan göra för att tränga igenom Linköpings stabila front. Serve- och mottagningsspelet är något som måste sitta klockrent för Habo om man imorgon ska kunna se till att Linköping tvingas spela ”ur system” samtidigt som man själva kan använda alla anfallare.

Matchen mot RIG i onsdags visade på vissa slarvtendenser i Habos spel, men det är å andra sidan naturligt att fokus inte är närvarande på samma sätt när 10:an istället för 1:an står på andra sidan nät. Om Habo plockar fram det precisionsspelet man visade upp i förra mötet med Linköping kan morgondagens match bli en riktig rysare!

Datum: Lördag 4 mars
Tid: 13:00
Plats: Linköping Sporthall

 

Foto: Torbjörn Gemhed