Habo Wolley jagar poäng i Falköping!

Imorgon söndag kl 17:00 spelar Habo Wolley på bortaplan mot RIG Falköping. Det finns goda möjligheter för tre färska poäng till Habo, vilket skulle innebära en placering i absoluta toppskiktet i tabellen!

Spelarna i volleybollgymnasiet (RIG)  har haft en tuff start på säsongen. På fem matcher har de endast lyckas knipa ett set, så Habo är utan tvekan favoriterna inför mötet. Man ska dock passa sig för att räkna bort de hårt kämpande ungdomarna i Falköping som traditionellt sett alltid visar upp ett beslutet försvarsspel, bra servar och starkt spel i medgång. Får RIG en bra start på matchen finns stor risk att de kan spela vidare på gott flyt, så Habo måste se till passa sig för att släppa in dem i matchen.

I de tidigare matcherna har RIG haft problem med servemottagningen. Kan Habo också utnyttja detta betyder det att talangfulle RIG-passaren Oscar Von Sydow inte kommer kunna spela ut sitt fulla register. Habo bör då, med tidigare uppvisat blockspel och försvar, kunna spela hem matchen med säkerhet.

Om Habo lyckas få med sig tre poäng betyder det att det endast är en poäng upp till de tippade vinnarlagen Linköping och Hylte/Halmstad!

 

Datum: 6 november
Tid: 17:00
Plats: Frejahallen, Falköping