Habo Wolley ökar seniorverksamheten på herrsidan

Habo Wolley får ett nytt seniorlag, ett utvecklingslag för att ge alla som vill spela volleyboll möjlighet till det på sin nivå.

Habo Wolleys verksamhet har de senaste åren vuxit med hög fart. Framförallt är det ungdomsverksamheten som ökat men även intresset på seniornivå har gått kraftigt framåt. Just nu finns det tre nivåer att spela volleyboll på i Habo Wolley, utöver ungdom. Det är Elit, B-lag och Vuxenvolleyn. Eftersom intresset är stort har det inneburit att B-laget har sugit upp alla spelare mellan Elit och Vuxenvolleyn, det har varit en grupp med mycket stor spridning där det är svårt att tillgodose allas behov. Nu kommer vi att starta ytterligare ett lag på seniorsidan, ett utvecklingslag som välkomnar alla som vill spela volleyboll under uppstyrda former. B-laget kommer som följd bli något mer krävande och tanken är på sikt att detta lag ska ta sig upp i Division 1, det kommer att krävas engagemang och nivå för att vara med där. Detta gäller på match såväl som träning.

Utvecklingslagets målgrupp kommer vara väldigt bred, allt från unga spelar som vill träna mer till vuxna som vill lära sig mer hur spelet funkar.

Utvecklingslaget träningstid: Måndagar 20.30 – 22.00 i Alléhallen
Ansvariga tränare: Oscar Hult, Humojen Nuuri och Ala Sultan

Välkomna!