Habo Wolley reser till Ullared

Idag, söndag, är det återigen dags för en svår bortamatch för Habo Wolley när Falkenberg väntar på bortaplan, dock i Ullared denna gång. Falkenberg har inlett säsongen starkt med vinster över såväl Örkelljunga som Hylte, men har också en plump i protokollet med en bortförlust mot Sollentuna.

Efter förlusten i torsdagens match mot Örkelljunga tränade laget i fredags och hade igår vilodag för att komma väl förberedda inför dagens match. Falkenberg borta är alltid en av säsongens svårare matcher, men Habo visade i torsdags att när spelet stämmer så finns möjlighet att utmana även de bästa lagen i serien och det hoppas vi att få se idag.

Falkenberg har i år en liten men stark trupp där passaren Dardan Lushtaku har många bra anfallsalternativ att välja på. Han använder gärna sina två centrar som utgör ett av Elitseriens mest anfallsstarka centerpar. Därtill finns lagkaptenen Darryl Shank som har inlett säsongen starkt på sin högerkant, samt Arno Slipac och den tidigare Habospelaren Tobias Persson på vänsterkanten.

Dagens match kommer återigen att bli en möjlighet för oss att få mäta oss med ett av seriens bästa lag och se var vi står rent spelmässigt. Vi nötte en hel del på vår egen sideout i fredags och jag hoppas att denna kommer att sitta bättre idag än mot Örkelljunga, i så fall kan vi absolut ge Falkenberg en svår match.

/Coach Lillis

« (Förra nyhet)