Habo Wolley tar emot serieledarna på hemmaplan

På lördag är det återigen dags för match i Habo Sporthall när Hylte/Halmstad kommer på besök. Gästerna är hittills obesegrade men förra helgen pressades man till fem set av Lund så det är på inget sätt en omöjlig uppgift att få hallänningarna i gungning. 

Hylte har ett komplett lag där anfallsspelet ofta är väl distribuerat på samtliga spelare, men poängprotokollet brukar toppas av förra årets guldmakare Nicholas Goodell som alltid producerar på sin högerkant. Ny för i år är också gamla Vingåkersspelaren Adam Bradbury som är tillbaks i Sverige och numera alltså huserar på Hyltes vänsterkant.

Habo har efter förra helgens matcher som resulterade i seger mot Södertelge och förlust mot Falkenberg haft en bra träningsvecka där man kunnat slipa på detaljer i spelet. Att också de små detaljerna klaffar är av yttersta vikt om man ska kunna rå på topplaget Hylte/Halmstad som senaste åren varit lite av en mardrömsmotståndare för Habo Wolley. Det var länge sedan Habo vann ett möte lagen emellan, men den som väntar på något gott väntar som bekant aldrig för länge och ett bra sätt att öka sannolikheten för Haboseger är att komma till Habo Sporthall och stötta hemmalaget.

Habo Wolley vs. Hylte Halmstad
Lördag 24/11 16.00

Habo Sporthall