Härliga beachcuper i Habo!

Under veckan som gått har Habo Wolley arrangerat 2 st beachvolleyturneringar. Under nationaldagen gick det en ungdomstävling i U16 och i U20 och under lördagen arrangerades en Open Grön. 

Habo Youth Open

Nationaldagen i Habo firades på bästa sätt med beachvolleyboll, det var hela 23 lag anmälda till de 4 olika tävlingsklasserna. Att alla dessa lag anmälde sig gjorde även att vi lyckades få ranking grundande turneringar i alla 4 tävlingsklasser vilket kan vara bra att ha med sig inför andra turneringar och även SM som spelas senare under sommaren. Det blev en riktig succé dag med en härlig tillställning som inte bara innehöll bra volleyboll utan även god mat, skön musik och underbart väder som allt bidrog till en riktig beachvolleybollfest.

Alla resultat: https://www.profixio.com/matches/habo_youth_open_06

”Gårdagens turnering var rolig både innan, under och efter tack vare ett grymt samarbete. Extra roligt för mig och Sofia Florqvist att vinna våran första turnering ihop! Tycker det här med att grilla va väldigt mysigt och borde göras på fler turneringar” säger Moa Morency 

Habo Open Grön

Under lördagen spelades det Open med 10 lag i herrklassen och 4 lag i damklassen. Habo Energi Beach Arena bjöd åter på kanonväder och åter på riktigt underhållande matcher genom hela turneringen. Vi fick se 3-setare i både herr- och damfinal. Grillen var återigen på plats styrd av Filip Bratic och Algot Danielsson och musiken flödade. Dagar som denna är vi så tacksamma över att vi får syssla med denna underbar idrott. Det bästa man kan göra en sommardag!

En avgörande faktor för att ha lyckats utveckla vårt arrangemang till detta året har varit att vi satt ihop en grupp som är ansvarig för att tillsammans arrangera dessa turneringar. Gruppen består av Jens Persson, Mathias Morency, Filip Batic, Algot Danielsson, Sofia Florqvist, Moa Morency och Einar Andersson. Detta för att kunna fördela ut ansvaret på fler personer och då orka göra mera och öka kvaliteten. Att få våra äldre ungdomar engagerade i att arrangera är enormt viktigt för att kunna fortsätta göra det i framtiden. Vi hoppas vi kan få fler av våra äldsta att vara delaktiga i detta. Ju fler vi är ju bättre är vi. Givetvis är det många fler som varit delaktiga men denna gruppen har haft ansvaret att se till att allt fungerar. Tack till er!

Alla resultat: https://www.profixio.com/matches/habo_open_gron_09

Nästa turnering i Habo är en Open Svart söndag den 1 juli – välkomna då!

Skrivet av

Jens Persson, Algot Danielsson och Moa Morency