Hårt motstånd i årets första match för Habo Wolley!

Under säsongens första halva lyckades Habo Wolley endast knipa ett set i vardera match som spelades mot serieledande Hylte/Halmstad. Nu på tisdag åker Habo Wolley till Halmstad med förhoppningen att starta 2017 med en stark insats!

Under de två drabbningar som redan skett mellan lagen har Habo haft problem med att komma upp till sin toppnivå. I matcher mot andra väldigt starka lag, som t.ex. Linköping, har Habo ändå visat vilken kvalitet man kan hålla på det egna spelet. H/H har dock hittills varit ett svårt lag att rubba. Med enorma förmågor i form av passaren Dardan Lushtaku, högerspiker Alexandro Luna och vänsterspiker Viktor Lindberg (för att nämna några stycken) har H/H i en väldigt stabil trupp. Habo måste klara av att hålla sig på högstanivån under längre perioder än då man mötts tidigare.

Med endast nyårsafton som ledig dag har Habo hållit hög disciplin på träningarna efter det korta juluppehållet. Laget är i skrivande stund fritt från skador då passare och servespecialist Oscar Hult har fått tid att läka den stukade foten. Kan lagformen visa sig i rätt tid på tisdag har Habo chans på revansch!

 

Datum: Tisdag 3 januari
Tid: 19:00
Plats: Halmstad Arena