Heldag på beachen för åk 6

För andra året i rad hade vi äran att arrangera en beachvolleyturnering för samtliga kommunens sjätteklassare. 150 elever fick kasta av sig strumpor och skor, njuta av sand mellan tårna och bada i sol (nästan) en hel skoldag på Habo Energi Beach Arena nere vid slätten.

Vi använde alla sex planer och under förmiddagen fick de 30 lagen spela fyra tiominutersmatcher var i level 4 innan de gick på välbehövlig lunchpaus. Därefter spelades en variant på paradis i lag där de som stod på guldbanan även fick prova på att spela level 5, alltså utan möjligheten att fånga och kasta bollen.

Dagen avslutades med att två elevlag, varje lag bestående av en framlottad frivillig representant från var och en av de fem skolorna, fick chansen att utmana lärarna. Med mycket möda lyckades lärarna kämpa sig till segrarna och kunde därmed lämna arenan med hedern i behåll.

Vi vill tacka alla duktiga elever och tålmodiga lärare för ett fantastiskt arrangemang, och hoppas att vi får återkomma med en ny dag nästa år! 13282703_10153758003600939_836229437_o

« (Förra nyhet)
(Nästa nyhet) »