Hemmamatch mot Lund på lördag

Habo Wolleys elitherrar möter Lunds VK på hemmaplan på lördag eftermiddag/kväll. Bägge lagen har haft en tuff inledning på säsongen och det är en viktig match för fortsättningen av serien för bägge lagen. 

Lund har de senaste åren för förlitat sig mycket på sin storstjärna August Borna som är starter i landslaget, men när han inte har varit med hittills den här säsongen så är det andra spelare som har fått kliva fram. Lund har några unga lovande spelare från de egna leden som har fått mycket speltid. Max Borna, Emil Borna (lillebror till August) och Sebastian Martinez Ayre kan nämnas bland dessa. En annan viktig spelare att hålla koll på är även den kanadensiska importen Gyemi Bradley.

I Habo Wolley har laget tränat på bra under den gångna veckan och det finns en positiv känsla i truppen efter förra helgens segermatch. Habo Wolleys elitlag har under hösten haft ett mycket tufft spelschema då man har haft hela sex bortamatcher på sju spelade omgångar! Den hittills enda hemmamatchen spelades mot Floby VK och detta tuffa derby vann killarna med 3-1 i set. Nu är det alltså dags igen för hemmamatch och vi hoppas att laget kan förlänga sviten med ytterligare en seger.

Habo Wolley – Lunds VK
Lördag 20 november kl. 17.00
Habo Sporthall

Aktuell tabell (klicka här)

Vi räknar med att Habopubliken har saknat matcher och att det blir fullsatt på lördag i Habo Sporthall!