Hemmamatch mot serieledarna på tisdag

Matcherna duggar lika tätt som ett höstregn för tillfället, imorgon tisdag är det återigen dags då vi tar emot serieledarna Hylte/Halmstad i Habo Sporthall. Efter två raka förluster med 3-0 där vi har haft goda chanser att plocka hem flera set är hemmaspelarna nu sugna på att visa att vi kan prestera på topp även i slutet av seten.

Gästerna från västkusten mönstrar i år en såväl bred som stark trupp anförda av passaren och tränaren Matthew Young. Ett av deras intressanta nyförvärv inför säsongen är Alexandro Luna, en brasiliansk högerspiker som förra säsongen svingade hem poängligan i Grekland som ni kan hålla ett extra öga på, det tänker vi göra.

Hemmalaget börjar få lite kontinuitet i laget och vi har de två senaste matcherna kunnat ställa upp med samma startsexa. Detta gör att vi blir mer samspelta för varje match och igår mot Falkenberg presterade vi ett bra spel under längre perioder än vi gjorde mot Örkelljunga. Förhoppningsvis kan vi fortsätta den trenden i morgondagens match och även tuffa till oss i avgörande lägen vilket vi inte har klarat av tidigare. I så fall är jag övertygad om att vi kan göra ett bra resultat mot Hylte.

Elitseriens spelschema är lika ryckigt som en gammal LP-skiva med hack i, så när domaren imorgon blåser igång matchen är det första bollen vi spelar hemma i Habo Sporthall på 3,5 vecka, och det dröjer lika länge till nästa gång igen. Ta därför chansen att komma och stötta oss imorgon, det betyder mycket för oss!

Väl mött i Habo Sporthall klockan 19.00 imorgon tisdag!

/Coach Lillis