Hjälp till som funktionär på U18-SM i Jönköping!

Helgen 12-14 maj spelas U18-SM i idrottshuset i Jönköping. Det är ett stort åtagande och vi förväntar oss minst 50 lag. De äldsta spelarna i år är födda 2000. Habo Wolley och KFUM Jönköping delar på arrangemanget och detta ska arrangeras i Jönköping kommande tre år, och om alla parter är nöjda i ytterligare två år.

Alla matcher spelas i Idrottshuset i Jönköping. Matservering för alla lag kommer att ske på Junedalsskolan. Både Junedalsskolan och Erik Dahlbergsgymnasiet kommer att användas för boende.

För att evenemanget ska bli så bra som möjligt behöver vi hjälp med funktionering av klubbens medlemmar. De närmast berörda räknar vi med ställer upp mangrant. Det behövs hjälp med flera olika saker och en lista finns i formuläret nedan där du kan kryssa i vad du vill hjälpa till med. Det finns många uppgifter som innebär mer av punktinsatser.

Alla funktionärer får en snygg funktionärströja och vi hoppas att alla klubbens medlemmar kan ställa upp och hjälpa till om ni inte är bortresta. Det behövs hjälp av både spelare, ledare och föräldrar. Ju fler vi är som hjälps åt, desto lättare och roligare blir det.

Vi är tacksamma för anmälan så snart som möjligt och senast fredag 28 april. Anmälan till detta görs genom att fylla i ett formulär (klicka på länken här)!

Om du har några frågor så kan du kontakta projektledare:

Arvid Haag, 0701-495567 (Habo Wolley)
Emma Eriksson, 0709-963998 (KFUM Jönköping)