Höstens sista match på söndag

Med julafton endast några få dagar bort, är det ett utmärkt tillfälle att slappna av genom att kolla på sport. Habo gästas på söndag av laget som ligger femma, men givetvis hoppas vi att de tre poängen stannar här hemma.

Rimmens högtid närmar sig, men på söndag är det alltså dags att ta en paus i julstöket och rimmandet, då är det nämligen läge att ta sig till Habo Sporthall. Hemmalaget Habo Wolley tar emot Sollentuna i sista matchen innan juluppehållet. Gästerna har hittills gjort en väldigt bra säsong och parkerar på femte plats i tabellen, framförallt tack vare flera imponerande segrar på hemmaplan. Det är ett bollskickligt lag som bygger sitt spel på högt tempo och poängproduktion från alla spelare.

Habospelarna är mycket revanschsugna efter senaste matchen och vill ge publiken säsongens första seger på hemmaplan. För att lyckas med det måste vi se till att få press på deras servemottagning så att de inte kan spela sitt snabba anfallsspel, samt klara av att hålla uppe en hög spelnivå under lägre perioder än vi gjort tidigare.

Matchen är också speciell då vi gör en insamling till fonden ”Volleyboll mot cancer”. Du som åskådare bestämmer själv hur mycket du vill betala i inträde och alla intäkter går till fonden. Dessutom bjuds det på tävling i setpaus och även där skänks intäkterna till ”Volleyboll mot cancer”. För att ge insamlingen en extra skjuts skänker elitlaget 10 kr per åskådare, en insats även styrelsen gör, så för varje person som dyker upp på läktaren på söndag går det ytterligare 20 kr till denna goda sak. Se därför till att kombinera nytta med nöje, ta med alla dina vänner och titta på volleyboll och bidra samtidigt med pengar till kampen mot cancer. Tillsammans kan vi göra söndagens match till något riktigt bra!

Matchen spelas i Habo Sporthall kl 16.00 på söndag 20/12.

/Coach Lillis