Hugo Morency fortsätter i Habo Wolley

Första spelare att skriva på för en ny säsong i Habo Wolley är stortalangen Hugo Morency. Hugo tog stora kliv framåt under sin debutsäsong i elitlaget förra året och förväntningarna från honom själv är att fortsätta sin utveckling även kommande år. 

Hugo kom förra året tillbaks till Habo när han efter ett år på RIG i Falköping bestämde sig för att flytta hem och fortsätta sin satsning i Habo Wolley samt på Sanda NIU där flera av klubbens största talanger går. Under hösten drogs Hugo med skadebekymmer och fick hålla sig på golvet men fram mot jul kunde han åter gå ut på vänsterkanten där han direkt visade potential att konkurrera om en startplats. I säsongens sista match mot Sollentuna VK tog han exempelvis 19 poäng och utsågs till matchens lirare.

Sportchef Arvid Haag är såklart nöjd att Hugo vill fortsätta sin satsning i Habo:
-Han är född 2003 och håller redan på att etablera sig som en startspelare i elitserien. Jag ser verkligen fram emot att se vad som kommer hända kommande säsong, förväntningarna på honom är visserligen höga men jag tror ändå att han kan överraska positivt.

Hugo själv ser fram emot ett nytt år i den röda dressen och han stortrivs i klubben:
Framförallt är jag glad över säsongen som var men är också taggad och hoppas att vi kan fortsätta jobba ihop och nå högre resultat till nästa säsong. Själva valet var ganska självklart med tanke på att jag studerar här men även utan den faktorn så är jag otroligt glad över att fortsätta i Habo Wolley.

Redaktionen är minst lika glada som Hugo över att han valt att förlänga med moderklubben och ser fram emot att följa hans utveckling kommande år.