Inbjudan till distriktsläger i Habo!

Inomhussäsongen har inte ens börjat men redan nu är det klart att Habo Wolley kommer att arrangera distriktslägret i volleyboll för spelare födda 2000-2002. Lägret är ett första steg mot formandet av det lag som kommer representera västsvenska volleybollförbundet i distriktslaget som går av stapeln i mellandagarna, men det är också ett läger öppet för alla som bara vill utveckla sina volleybollkunskaper och ha kul med kompisar en helg.

Lägret börjar klockan 11.00 lördagen 27e september med en samling i Habo missionskyrka på Munkvägen 27, där ungdomarna också kommer att bo tillsammans med ett antal ledare. För Habospelarna är det givetvis helt okej att sova hemma ifall man hellre vill det, men tänk på att det är kvällen som skapar den riktiga lägerkänslan. Sista träningen är slut klockan 17.00 söndagen 28e september, därefter avrundas lägret med en kort samling.

Lunch och middag kommer serveras på restaurang medan frukost kommer ätas på boendet. Glöm ej att meddela eventuella allergier. Då ingen mat kommer serveras före första träningen förväntar vi oss att ungdomarna kommer mätta.

Boende, hall och restaurang ligger i en triangel med cirka en kilometers avstånd mellan respektive enhet, så ta med regnkläder och ordentliga skor eftersom vi kommer gå dessa sträckor. Logi är av modell hårt golv så medtag egen madrass samt sängkläder inkl. kudde och täcke. I övrigt gäller vanlig packning med träningskläder, ombyten, necessär etc.

Ungdomarna kommer träna fyra pass, killar och tjejer för sig i Alléhallen som ligger på Kråkerydsvägen 4A. Hallen har fyra tvärplaner men tyvärr finns det ingen läktare. Däremot finns det bänkar vid sidan ifall man som förälder vill komma och kolla på någon träning

Anmälan görs på följande länk
https://docs.google.com/forms/d/1Z4e4CPhsCSzJPpyEdNB9R13Ruu4TggAhK4bjvtGglDI/viewform?usp=send_form
Anmälan kan också göras per mail eller telefon, se kontaktuppgifter nedan. Anmälan bekräftas på mail direkt efter att lägeravgiften om 400kr är betald till bakgiro 5042-8556. Märkt betalningen med deltagarens för- och efternamn samt klubb.

Hoppas alla med åldern inne vill vara med, och tänk på att ju tidigare ni anmäler er desto lättare blir det för oss att planera!

Vid frågor, kontakta:
Arvid Haag
0701495567
arvidhaag@gmail.com