Info till funktionärer Habo Masters

Vi är mycket glada att kunna välkomna den svenska beachvolleyeliten till Habo Energi Beach Arena 29-30 maj för säsongens första beachvolleytävling, Habo Masters.

Vi är även glada över att så många är med och hjälper till på evenemanget – sammantaget är vi cirka 70 funktionärer.

Alla har viktiga uppgifter – läs igenom noga och kolla vilka tider som gäller för just dig!

Information till dig som funktionär

Funktionärstider och roller

Det är viktigt att ni kollar vilka tider som ni förväntas vara på plats. Funktionärsschemat är uppdelat i olika flikar med kort beskrivning av rollen och vilka tider som varje person ska vara på plats. Se till att vara på plats i god tid före utsatt funktionärstid!

Om du behöver byta tid så försök att lösa detta på egen hand och ta kontakt med den som ni vill byta tid med. Om du blir sjuk och därför inte kan vara med så kontakta mig via sms så att vi i tid kan hitta en ersättare (se mitt nummer längst ner).

Matpaket
Funktionärer kan precis som spelare förhandsbeställa mat á 95 kr/portion för både lördagen och söndagen, observera att beställningen är bindande.

 

Hålltider

Fredag: Vi börjar rigga anläggningen kl. 16.00 och håller på tills allt är uppe.
Lördag: Första matchen startar 08.00 och sista matchen är klar cirka 20.00
Söndag: Första matchen startar 09.00 och sista matchen är klar cirka 18.00, därefter prisutdelning. Vi river anläggningen efter prisutdelningen och håller på tills allt är klart. 

Funktionärskläder
Alla funktionärer får en röd funktionärströja (t-shirt) att låna under helgen. Denna lämnas tillbaka när man gått av sitt sista ”pass”. Om det blir kallare än att det räcker med denna t-shirt så uppmanar vi alla klubbmedlemmar att ha på sig sin tröja, jacka, träningsoverallsjacka och gärna keps från Habo Wolley. Det ska synas vilka som är funktionärer.

Kiosk
Vi kommer ha en kiosk öppen under dagarna, där även matpaketen finns för uthämtning.

Toaletter
Vi har tillgång till tre toaletter hos Habo IF (150 meter) och en hos tennisklubben (50 meter). I första hand försöker vi använda Habo Ifs toaletter. Vi får alla hjälpas åt att hålla ordning på dessa.

Publik
Tyvärr kan vi inte tillåta någon publik alls på arenan vid årets tävling pga de restriktioner som fortfarande gäller under pandemin, men Volleykanalen kommer att streama live från alla planerna. Ni som är funktionärer kan stanna mellan era pass.

Hitta till arenan

Har du inte tidigare varit på Habo Energi Beach Arena så hittar du den här: https://goo.gl/maps/2pLK9DQYhdyPmxSM6

Tävlingsinfo

Du hittar information om tävlingen på: https://www.swedishbeachtour.se/habo/

Har du några frågor så är du välkommen att höra av dig!

MVH

Jens Ottosson
Habo Wolley
0708-986606

(Nästa nyhet) »