Info till Habospelare, ledare & funktionärer inför Fyrmannafestivalen 2020

Här kommer information till Habo Wolleys spelare och ledare om lagindelning, funktionärsfördelning och annat inför Fyrmannafestivalen 2020. Tillsammans skapar vi ett superroligt event för våra ungdomar! 
 
Spelschema
Spelschema och annan viktig information hittar ni här (klicka här)
 
Lagindelning
Lagindelningen inför årets Fyrmannafestival är klar och vi har gjort vårt bästa för att få till det så bra som möjligt för alla våra spelare. Hänsyn har tagits till önskemål om level, kompisar och hur vi har delat in lagen vid andra cuper under säsongen. Vi har även flera äldre ungdomar som är med som coacher, vilket brukar vara uppskattat!
Samling för alla Habospelare sker preliminärt klockan 08.00 på lördagen i C-hallen, där man får matchställ, turneringströja samt träffa sin coach för turneringen. Coacherna tillsammans med framförallt de äldre spelarna hjälps också åt tillsammans med tävlingsledningen att rigga hallarna inför turneringen.
 
 
Funktionärsuppdrag
Vi är cirka 100 funktionärer/ledare från klubben som hjälps åt för att få cupen att fungera och bli en riktigt bra upplevelse både för våra egna spelare och för gästande lag. Kolla noga i flikarna var ditt namn dyker upp som funktionär – du kan finnas med på flera olika ställen! 
Om ni behöver byta er tid för funktonering med någon annan så hoppas vi att ni själva kan lösa detta på egen hand. Meddela gärna bytet till info@habowolley.se så att vi kan ha lite koll på vem som är var.
 
 
80 deltagande lag = rekord! 
Glädjande nog kan vi meddela att det är hela 80 lag som är anmälda till turneringen, som tillsammans representerar 17 föreningar. Vi slår återigen rekord för turneringen vilket innebär att vi precis som förra året kommer att få spela även i både Habo Sporthall (Level 4,6 & 7) och Alléhallen (Level 5). 
 

Fördelningen av antal deltagande lag ser ut enligt följande:

Level 4 – 12 lag

Level 5 – 24 lag

Level 6 – 23 lag

Level 7 – 21  lag
_______________________________________________________

Matcher på tid
Turneringsformerna ter sig lite olika beroende på level. Gemensamt är att alla spelar på tid, och dag 1 spelar samtliga gruppspel. Antalet matcher kan skilja lite under gruppspelet, men de klasser som spelar färre matcher i grupperna spelar i gengäld på en längre tid. Varje match spelas i två set, där en minuts paus ges mellan för sidbyte och med fem minuters paus mellan matcherna.

Spelschema
Spelschema kommer att göras i god tid före turneringen och skickas ut i nästa infobrev. Under turneringen kommer resultaten och spelscheman finnas tillgängliga digitalt. Fyrmannafestivalen kommer att ha en egen webbsida, länk till den kommer i nästa utskick!
Måltider

Måltider serveras i Blå salen på Hagabodaskolan. I spelschemat finns pauser utsatta för måltider, men lagen kan äta på andra tider ifall det passar med hänsyn till spel och funktionering. Några Habospelare har bokat matpaket, andra inte. Prelimininära tider matsalen har öppet är följande, de kan komma att ändras beroende på spelschemat:Frukost lördag  7.15-8.15

Lunch lördag 11.15-13.15
Middag lördag 15.30-18.30
Frukost söndag 6.45-8.30 
Lunch söndag 11.00-13.00

OBS: Hela Fyrmannafestivalen är ett nötfritt evenemang. Nötter får ej ätas i vare sig hall, boende eller matsal. Spår av nötter är okej. 

___________________________________________________________________

Lagfotografering
I B-hallen, där level 4 spelas, kommer det finnas möjlighet att bli fotograferade under lördagen.  Bilderna kommer att publiceras på Habo Wolleys facebooksida. 

____________________________________________________________________

PUBLIKMATCH – HABO WOLLEY vs. SÄTER
Lördagskvällen med start 19.00 spelas det elitseriematch i sporthallen mellan Habo Wolley och Säter. Alla spelare och ledare har fri entré till matchen och vi hoppas såklart på fullsatta läktare och riktigt hög stämning hela matchen. 

__________________________________________________________________

Prisutdelning

Sist men inte minst avslutas turneringen med en prisutdelning, som startar strax efter att sista matchen är färdigspelad på söndagen. Alla spelare i level 4 kommer få medalj, i övriga levlar är det en mer traditionell prispall med guld, silver och bronsmedaljer. 

Frågor?

Jens Ottosson
info@habowolley.se 
0708-986606