Information inför beachvolleyskolan 2016

Välkommen till beachvolleyskola på Habo Energi Beach Arena 20-23 juni!

Registrering, beachtröja och vattenflaska
Vi startar beachvolleyskolan på måndag den 20 juni kl. 10.00 med en registrering och då får alla deltagare och ledare årets beachvolleytröja, shorts och en vattenflaska. Vi samlas vid beachvolleyplanerna och alla barn och ledare samlas vid sin ”hemmastrand”.

Här är gruppindelning med alla deltagare: Gruppindelning beachvolleyskola 2016
Här är lista på alla ledare med kontaktuppgifter: Ledare beachvolleyskolan 2016

Tider att hålla reda på
Beachvolleyskolan startar måndag 20 juni och slutar torsdag 23 juni. Cirka 75 barn och 30 ledare kommer att ha fyra roliga dagar tillsammans på de sex beachvolleyplanerna. Beachvolleyskolan startar kl. 10.00 varje dag och håller på till kl. 14.00.

Undantaget är torsdagen mellan kl. 14.00-16.00 då det är avslutning med prisutdelning och alla föräldrar som vill är då välkomna. Då ni får chansen att spela beachvolley tillsammans med era barn. Kom gärna ombytta!

Vi hoppas naturligtvis på bra väder, men man vet ju aldrig så för säkerhets skull har vi även bokat en sporthall om vädret skulle bli alltför dåligt.

Utrustning att ha med sig
Följande utrustning vill vi att alla barn har med sig:

  • Kläder efter väder (gärna en extra t-shirt och varm tröja)
  • Inomhusskor
  • Solkräm
  • Keps
  • Solglasögon är inget måste, men kan också rekommenderas.

Vi vill skicka med en påminnelse till alla föräldrar om att skicka med varma kläder och ett extra ombyte till barnen (gärna i en vattensäker plastpåse) och även ett par gympaskor för inomhusbruk.

Vi hoppas givetvis på fint väder, men om det blir riktigt blött så har vi bokat Habo Sporthall. Lite regn är inga problem, men blir det för mycket så flyttar vi inomhus.

Lunch, frukt och vatten
Lunch äter vi i Missionskyrkan som ligger 200 meter från beachvolleyplanerna och då får barnen en välbehövlig paus från utomhusaktiviteterna. Vi kommer också se till att alla får en frukt under eftermiddagen. Vatten finns i direkt anslutning till beachvolleyplanerna, så vattenflaskorna kan fyllas på där.

Det är viktigt att du anmäler om ditt barn får förhinder och inte kan vara med någon dag. Skicka då ett sms till Jens Ottosson på 0708-986606.

Frågor
Om ni funderar över något så kontakta någon av oss:
Mathias Morency, 0708-741920 
Jens Ottosson, 0708-986606 

Välkomna till årets beachvolleyskola!

MVH

Beachledarna

Speedo loggaSkärmavbild 2016-06-07 kl. 13.14.05