Inomhussäsongen är igång!

SOM vi har längtat efter att få komma igång med volleybollen igen – nu är det snart äntligen dags att återigen snöra på sig skorna!

Vi hoppas på en bra volleybollsäsong 2020-2021 även om allt inte kommer att vara sig likt pga Covid-19. 

Här är lite information inför uppstarten…

Träningstider

Alla klubbens träningsgrupper på barn- & ungdomssidan kommer att ha samma träningstider som föregående säsong. Info om detta finns på respektive sida på www.habowolley.se

Uppstart för träning i våra ungdomsgrupper hösten 2020:

 • v.32 A Herr
 • v.33 Dam
 • v.35 B/C Herr (P01-04), Vuxenvolley
 • v.37 F03-06, P05-06
 • v.38 PF07-08
 • v.39 PF09-10, PF11-12, PF13-14, Skolvolley
 • v.40 PF15-17 VolleyBompa

Info om eventuella spelar-/föräldramöten kommer via mail till spelare och föräldrar i respektive träningsgrupp.

Vi vill även påminna om att nybörjare alltid är välkomna i Habo Wolley – har ditt barn kompisar som vill prova på volleyboll så är de mycket välkomna att göra det!

Hjälpa till som tränare?

Vill du vara med och hjälpa till som ledare i någon grupp så hör av dig till någon av tränarna i den träningsgrupp som du vill hjälpa till i eller maila till info@habowolley.se. Vi är många ledare, men vill gärna bli ännu fler. Givetvis kommer du att erbjudas möjlighet till tränarutbildning.

Klubbdag & Utprovning av material

Den årliga klubbdagen med utprovning av träningskläder, skor, overall m.m. kommer inte att arrangeras som vanligt. Vi kommer ersätta detta med en möjlighet att prova ut kläder under kvällstid under några veckor där man sedan beställer direkt ur klubbens webbshop där alla medlemmar har rabatterade priser under några veckor. Mer info om detta kommer inom kort.

Ledare i klubben kommer som vanligt att erbjudas att köpa klubbmaterial till kraftigt rabatterade priser – mer info kommer om detta också inom kort.

Seriespel och cuper

Habo Wolley kommer att delta med fyra lag i det nationella seriesystemet under kommande säsong; Herrlag i Elitserien, division 1 och division 2 samt Damlag i division 2. Dessa serier kommer att starta som planerat i slutet av september oavsett möjlighet med publik på matcherna.

Våra barn- & ungdomslag och även de som spelar VSS är det en större osäkerhet kring när det gäller hur detta kommer att fungera. På något sätt kommer vi arbeta för att få till stånd många tävlingstillfällen för de som vill detta.

Anpassning pga Covid-19

Grundläggande för att det ska bli en trygg miljö för alla så gäller följande:

 • Om du har sjukdomssymptom så stanna hemma.
 • Märk upp vattenflaskor tydligt med namn så att ni inte tar fel. Självklart delar vi inte vattenflaska med varandra.
 • Var extra noggrann med handhygien och tvätta händerna ofta och ordentligt. Använd gärna handsprit (kommer att finns i hallarna).
 • Undvik onödig kroppskontakt.

Vi kommer inom kort att gå ut med information om vilken ytterligare anpassning av träningsverksamheten som vi kommer att göra med anledning av den pågående pandemin.

Medlems- & Träningsavgifter

Det är nu dags att betala medlems- & träningsavgifter för säsongen 2020-2021. Som tidigare så skickar vi inte ut några inbetalningskort, utan var och en betalar in sin avgift till klubben och anger vem/vilka inbetalningen avser. Information om detta hittar du här: www.habowolley.se/medlem

MVH

Habo Wolleys styrelse

www.habowolley.se/klubben/styrelse