Inomhussäsongen är över

Den här veckan tränades de sista volleybollpassen för säsongen 2020-2021 i Habo Wolleys barn- & ungdomsverksamhet. Det har varit en mycket annorlunda säsong med coronapandemin som har satt sin prägel på allt.

Det har blivit väldigt få matcher för våra ungdomslag, inga cuper alls och alla har inte heller har fått träna hela säsongen pga av olika restriktioner. För både ledare och ungdomar har det varit en tuff säsong så tillvida att vi har saknat kicken som det ger att få spela matcher och åka på cuper. Vi längtar verkligen efter det igen och hoppas att nästa säsong ska bli mer ”normal” igen.

Ungdomsmästerskap flyttade till hösten
Alla vårens ungdomsmästerskap är flyttade till september, vilket gör att vi troligen kommer att starta upp inomhusträningarna igen tidigare än vanligt.
De datum som är satta för mästerskapen är:

  • 4-5 september U18-SM i Jönköping (födda 2004 och yngre)
  • 11-12 september Mikasa Challenge i Örebro (födda 2006 och yngre)
  • 18-19 september U20-SM i Södertälje (födda 2002 och yngre)
  • 25-26 september U16-Mästerskapen i Falköping (födda 2006 och yngre)

Träningspaus
Nu tar vi två veckors paus från träningar i alla grupper, även om det såklart är fritt fram att spela beachvolley på Habo Energi Beach Arena för de som vill göra det. Bestäm gärna med kompisar eller inom träningsgruppen en gemensam tid för att åka och lira tillsammans om ni är sugna på att kasta er i sanden!

Beachvolleyträningar från mitten av maj
Under andra halvan av maj planerar vi att starta upp våra träningar i beachvolley. Mer information om träningstider kommer inom kort. Det kommer också bli en del interna beachvolleyturneringar för våra barn- och ungdomar så snart detta är möjligt. Vi hoppas få se så många som möjligt av barnen & ungdomarna på beacharenan i sommar.

Swedish Beach Tour – Habo Masters 29-30 maj
För första gången någonsin arrangerar vi en topptävling i Habo där landets 16 bästa herr- & damlag kommer till Habo Energi Beach Arena för att tävla i beachvolley. Som läget är nu så är publik inte tillåten på anläggningen, men däremot så finns det möjlighet att vara på plats om man hjälper till som funktionär. Anmälan och mer info – klicka här!

Tack alla för den här säsongen – vi ses snart i sanden!

/Ledarna