Invigning av Habo Beach Arena!

Habo Wolley har en stolt beachvolleyhistoria som vi nu skriver nya blad på. På samma ställe som de tre första beachvolleyplanerna byggdes på för drygt tjugo år sedan invigs nu en fin ny anläggning med sex planer – Habo Beach Arena!

Välkommen på invigning: TORSDAG 26 JUNI KL: 16.00 – 16.15
På 1990-talet var Habo Wolley en ledande beachvolleyförening i landet och föreningen kammade hem ett flertal SM-medaljer under en tioårsperiod från 1993-2002. Under en säsong, 1999 spelade både Svenska herr- & damlandslaget för föreningen och under en tvåårsperiod hade vi även en inomhushall i Habo.
Den utan tvekan mest kände spelaren som representerade habo under flera år är dubble olympiern Simon Dahl. Perioden kröntes med SM-guld 2002 av Habosönerna Viktor Norberg/Per Hugoson
IMG_8305Nu inleds en ny era när vi inviger Habo Beach Arena. Med stöd av Habo kommun och Smålandsidrotten är denna anläggning nu i drift. Anläggningen har kostat i 200 000 kr.  Klubbmedlemmar har lagt tid på att bygga på anläggningen under ledning av Torbjörn Gemhed. Ett stort tack till alla inblandade för era insatser!
Nu är det klubbens barn- och ungdomsverksamhet som dominerar beachvolleyn och det bedrivs organiserad träning i stort sett varje dag och kväll. Dessutom är allmänheten mer än välkomna att spela på anläggningen spontant – utan kostnad!
Vi hoppas på nya framgångar för Habo Wolley i beachvolleysammanhang och att vi kommer att ha mycket roligt på denna arena framöver.
IMG_8324Habo Beach Arena invigs torsdag 26 juni kl. 16.00 av representanter för de som har hjälpt till med bygget och föreningsmedlemmar:
– Åke Lundgren, Habo kommun
– Per Edén, Smålandsidrotten
– Ungdomsspelare från Habo Wolley 
Välkomna!
Frågor?
Jens Ottosson
Habo Wolley
0708-986606
jens@miljostrategen.se