Isak Joelsson förlänger med Habo

Habo Wolley fortsätter att bygga lag inför nästa säsong med egna unga talanger. Isak Joelsson förlänger kontraktet även nästa säsong. 

Isak som just kommit hem från EM kval med U20 landslaget rankades efter turneringen som fjärde bäste passare av alla, i de 32 deltagande Europiska lagen. Vi är mycket stolta över att ha en så talangfull passare även nästa år i vårt lag.

Isak studerar till hösten sitt sista år på NIU Sanda Volleyboll och gör då sin tredje säsong i Elitserien. Vi är väldigt glada att få möjlighet att se honom fortsätta utvecklas i de röda-vita färgerna ytterligare ett år.

Vi frågade Isak vad han ser fram emot inför nästa säsong?

  • Att se hur vi som ett så ungt lag kan utvecklas och se vad vi kan åstadkomma, vi har redan visat att när vi spelar bra är vi ett av de bästa lagen i Sverige.
  • Nu när Andy stannar en säsong till så har vi en stadig grund att bygga vidare på och en coach som redan känner oss, både som personer och spelare.
  • Det ska bli riktigt roligt och spännande att se vad vi kan göra.

Vad är det roligaste med Habo Wolley?

  • Det måste vara alla klubbmedlemmar man lär känna i alla olika åldrar.

Coach Andrew McWilliam kommenterar nyheten så här:

”Isak was a valuable part of the team this past season and it will be great to have him contribute next season and continue to develop as a volleyball player and person. This renewal is a major success for our club.”