Isak Joelsson satsar fullt med elitlaget

17-åriga talangen Isak Joelsson har skrivit på för ytterligare ett år i Habo Wolleys elitlag. Isak har sin unga ålder till trots varit med i elittruppen de senaste åren. Han gjorde många bra inhopp som passare i den rödvita dressen redan under förra säsongen. 

Isak tillhör den unga generationen Habospelare som började med kidsvolley för tio år sedan och som nu på allvar knackar på dörren för att få speltid i klubbens elitlag. Han och hans jämnåriga kompisar har vunnit allt i sin väg på ungdomssidan och kliver nu in i elitsammanhang på seniornivå.

isak är en passare med bra speluppfattning och med en offensiv spelstil som är underhållande att se på. Isak utvecklades mycket i rollen som passare under förra säsongen och börjar nu på en högre nivå när vi går in i den här säsongen. Det ska bli spännande att se vad han kan uträtta i laget den kommande säsongen.

Han börjar nu andra året på Naturprogrammet och går NIU Volleyboll på Sandagymnasiet.

Vi ställde några frågor till Isak:

Hur känns det att fullt ut satsa med Elitlaget kommande säsong?

  • Det är spännande att bli del av den högsta nivån av volleyboll i Sverige på heltid även om jag fick känna på den förra säsongen så är det lite mer på riktigt i år.

Vad har du för tankar om årets upplaga av Habo Wolley?

  • Det är ett ungt lag med många egna spelare vilket är väldigt kul, vi har en bra säsong bakom oss som vi kan bygga vidare på med stora delar samma lag som förra säsongen.

Har du några egna personliga mål inför säsongen?

  • Att etablera mig i laget och i elitserien som en stark mångsidig spelare med bra driv och spelkänsla.

Vi tackar Isak för intervjun och önskar både honom och laget lycka till med säsongen!