Kul på Minicupen!

Idag avgjordes Minicupen i Alléhallen. Det är vår årliga miniturnering i Kidsvolley som alltid är en liten trevlig turnering. 

Som mest var vi uppe i 11 anmälda lag men på grund av diverse sjukdomar och en snöstorm som gjorde att det enda externa laget stannade i Falköping så blev det till slut 8 lag i Minicupen, hälften i Level 3 och hälften i en kombinerad Level 1/2 där spelare från både nivåerna blanades upp till jämna lag.

Efter totalt 22 matcher med många fina bollar och mycket skratt fick alla lagen ta emot medaljer på prispallen. Som alltid på kidsvolleycuper är alla vinnare och det var en härlig stämning i hallen.

I år ordnade Mats Holmberg en specialtävling för både barn och ledare som var mycket uppskattad. Totalt 83 lopp registrerades, flera sprang flera varv för så många var vi nog inte i hallen. Man kunde se på de vuxna som sprang att det blir en viss prestige så snart klockan kommer fram. Johan Samuelsson var snabbast på 19s, sekunden före Anders Ströberg och Erik Nylander. Tekniken som används i filmen heter SportIdent och har lånats in från den lokala orienteringsklubben OK Gränsen.

En lyckad dag i Alléhallen kort och gott!

Foto: Johanna Svensson