Lars Wilmsen tillbaka i Habo

Efter att det stod klart att Habos Matt Passalent inte kommer att kunna spela mer volleyboll denna säsong så har vi letat efter en ersättare. Nu är vi glada att kunna presentera ingen mindre än Lars Wilmsen!

Vi blev kontaktade av Lars Wilmsen som hade kommit överens med sin italienska klubb om att avsluta kontraktet och sökte en ny klubb att spela i resten av säsongen. Lars är ju ett bekant ansikte i Habo och vi är glada att vi snabbt hittade en bra lösning med Lars som passar båda parter.

Lars spelade förra året för Lindaren Volley Luzern i den schweiziska högsta ligan tillsammans med Alexander Berggren men har också spelat två säsonger tidigare för Habo Wolley, 2018/19 och 2019/2020. I och med att Lars ansluter till truppen så får tränaren Andrew McWilliam fler möjligheter att kombinera laget inför en spännande vårsäsong.

Lars egna ord på svenska, om att komma tillbaka till Habo Wolley:

  • Först och främst är jag väldigt glad över att vara tillbaka i Habo.
    Jag ser fram emot att träffa laget och jag ska göra allt för att hjälpa laget på bästa möjliga sätt.
  • Jag vill uppnå stora saker med Habo Wolley, förbättra mig själv och försöka hjälpa de unga spelarna med min erfarenhet och att utveckla dem. Jag är glad över alla nya utmaningar!
  • Jag är helt redo för andra delen av säsongen!

Vi på redaktionen hälsar Lars mycket välkommen tillbaka till Habo Wolley!

Lars Wilmsen
Moderklubb Moerser SC, Tyskland
28 år
Längd 204 cm
Position höger

Mediakontakt

Martin Andersson 072-014 19 14